Vezetőedző – CL4 Offroad Motoros Iskola
CL4 Offroad Motoros Iskola | Vezetőedző
51661
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51661,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Vezetőedző: Ifj. Czuni László #4

Született: 1985. október 6. Budapest

A CL4 Offroad Motoros Iskola tulajdonosa, illetve vezetőedzője Ifj. Czuni László, akinek édesapja idősebb Czuni László a Magyar Motocross egyik legmeghatározóbb alakja, mi több négyszeres Magyar Bajnok. A többgenerációs motocrossos múlttal rendelkező László, 3 éves kora óta versenyszerűen motorozik, s nem csak a motocrossban tapasztalt, hanem a szlalom valamint gyorsasági versenyekben is.

Profi pályafutása 1996-ban a 80 cm3-es kategóriában kezdődött, s 2014-ig tartott, míg újra vissza nem ült az iskolapadba, hogy megvalósíthassa nagy álmát, off-road edzőként tevékenykedhessen tovább.  Edzői képesítését a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi karán szerezte. 25 évnyi eredményes és kiemelkedő sportteljesítménnyel a háta mögött megfelelő tapasztalattal rendelkezik, hogy az Iskola tanulóit az alapoktól fogva felkészítse, ezenfelül mentálisan és fizikailag egy egészséges, szorgalmas, kitartó generációt nevelhessen fel.

EREDMÉNYEI:

5x Országos Motocross Bajnok
Mx3 Világbajnokság Legjobb helyezés 11.
2x Országos Éjszakai Motocross Bajnok
3x Duna Kupa győztes
Országos Teremcross Junior 1. hely
Országos Junior Kupa 1. hely
Magyar Köztársaság Kupa 1. hely
2x Szlovák Magyar kupa győztes
Sprintcross Super Cup 1. hely
2012 Év motocrossozója

KITÜNTETÉSEI:

2007 – Kiemelkedő Sportteljesítményéért a Pest Megyei Önkormányzattól
2016 – Kiemelkedő Edzői Munkájáért a Ráckevei Önkormányzattól