Bemutatkozó – CL4 Offroad Motoros Iskola
CL4 Offroad Motoros Iskola | Bemutatkozó
51643
page-template-default,page,page-id-51643,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

TÖBBGENERÁCIÓS MÚLT

Az iskola többgenerációs versenyzői múlttal rendelkezik, ugyanis ifj. Czuni László édesapja, id. Czuni László az egyik legmeghatározóbb alakja a Magyar Motocross versenyzésnek, akinek eredményeire határozottan büszke az iskola, gyermekei, és a Magyar Motocross sportág.

Id. Czuni László több mint 20 évig motocrossozott magyar és nemzetközi terepen, s mellette edzőként is helytállt, több kiváló, és eredményes versenyző nevelkedett szárnyai alatt.

BEMUTATKOZÓ

A CL4 Offroad Motoros Iskola egy olyan motorkerékpár iskola, ahova egészen fiatal kortól jelentkezhet nemtől függetlenül a gyermek, vagy a felnőtt korosztály. Cross és enduro képzést kínálunk, privát, illetve csoportos foglalkozásban, videó elemzéssel egybekötve, bármilyen versenyképességi szintre. Minden tanuló a számára legmegfelelőbb oktatási programot kapja, és lehetőségeinkhez mérten ezeket teljesen az egyedi igényekhez igazítjuk.

Az iskola a már majdnem egy évtizede működő Czuni MX School motoros iskolából bővült ki, edzője Ifj. Czuni László, egy szakképesített, többgenerációs, 25 évnyi páratlan múlttal és kiváló eredményekkel rendelkező ex-versenyző, aki pályafutása alatt a legmagasabb szinten, a legjobb teljesítményű motocross versenyzőkkel versenyzett.

Az iskola szolgáltatási körébe tartozik, hogy motort és felszerelést biztosítson azon látogatók számára, akik csak kipróbálnák ezt a sportot, vagy még nem döntötték el melyik szakágat választanák.

Az iskola célja, hogy az utánpótlás színvonalas, megfelelő nevelésével és eredményes fejlődésével hozzájáruljon a Magyar Motorsport erősítéséhez hazai, illetve nemzetközi szinten, s növeljék az offroad sport iránt rajongók számát.

bemutatkozo2
Iskola Csoportkép

SZÉKHELY

Az Iskola bázisa Budapesttől 30 kilométerre található, Kiskunlacházán. A már 60 éve működő, az ország legrégibb, legpatinásabb kiskunlacházi motocross pályáját rajongói, a motocross hazai Mekkájaként emlegetik. A pálya a síkvidéki pályákra jellemző építési technikával készült, viszont a rajta lévő dombok, akadályok, mandinerek elég méretesek, lendületesek. Talaja agyagos, homokos. A színvonalas pálya számos verseny helyszíne volt már az elmúlt évtizedek alatt, és számtalan nagy versenyzőt, bajnokot adott a magyar motocrossnak.

Természetesen az edzések nem csak itt, hanem az ország különböző pályáin is zajlanak, hogy minden pályatípusba bele lehessen kóstolni, és minél több tapasztalatot lehessen szerezni.

KÉPZÉSEK

A tréningek egy teljes körű eligazítással kezdődnek, s a megbeszélt technikákat gyakorolják. Rövid szünetekben kisebb megbeszélések zajlanak, majd egy hosszabb szünetben kielemzik a kamerákkal felvett anyagot. Ezután újra mindenki gyakorolja a rászabott feladatokat, majd az edzés végén újra megnézik ki mennyit javított az előző videó elemzést követően.

Iskola képzések

SZINTEK

Kezdő:
KZ4A7853

Az oktatás mindenképpen ajánlott kezdők számára!
Az oktatások az alapoktól rendszerezetten felépítve elméleti, technikai, gyakorlatorientált vonalon zajlanak, a technikai (videó elemzés) felszerelés segítségével.
A kezdő, vagy hobbi szintű motorosok a motorozás szakszerű és biztonságos használatát sajátíthatják el.

Haladó:
Iskola haladó

Az oktatások elméleti, technika, gyakorlatorientált vonalon zajlanak továbbra is, a technikai (videó elemzés) felszerelés segítségével. A sportoló állóképességének növelése, és technikai edzése segít jobb eredményeket elérni, nagyobb sebességnél.

Profi:
iskola_profi_szint_2

Az oktatások elméleti, technika, gyakorlatorientált vonalon zajlanak továbbra is, a technikai (videó elemzés) felszerelés segítségével. Az Iskola felkészíti a sportolót mind a belföldi, mind a külföldi versenyekre, biztosítva megfelelő fejlődését.