Krosszmotorozni szeretne a párod, de te félted őt? – CL4 Offroad Motoros Iskola
CL4 Offroad Motoros Iskola | Krosszmotorozni szeretne a párod, de te félted őt?
51601
post-template-default,single,single-post,postid-51601,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Krosszmotorozni szeretne a párod, de te félted őt?

https://tesztmotor.hu/krosszmotorozni-szeretne-parod-de-te-felted-ot/

Íme 10 ok hogy hagyd, hogy a kedvesed krosszmotort vegyen magának

A krosszmotorozást legtöbben extrém sportnak tartják, de alapszinten (ha valaki kezdő), a krosszmotor igazából a legjobb eszköz arra, hogy fitt és egészséges legyen használója. Persze lehet, hogy egy kicsit koszos lesz miközben a terepen: pályán, vagy erdőn át motorozik edzés közben, de ezen nem kell fennakadni. Ruhát mosógépbe, pasit a kádba. ?

Az okok első 3 pontja a legfontosabb, a többi már nem fontossági sorrendben van.

Top 10 ok, hogy hagyd hogy a párod krosszmotorozzon:

  1. Jobb emberré fog válni – A szabad levegő, a sikerélmények, a sport feltölti őt, és ad neki valami pluszt amire büszke lehet. Ez pozitív hatással lesz az élete minden területére ami könnyebbé teszi mindkettejük életét.
  2. Formában tartja a testét – Nem lesz rajta 20 kilóval több izom, de melyik nő vágyik arra? Inkább feszesebb lesz a feneke, vagy ilyesmi. Reméljük ilyesmi. ?
  3. Jobb lesz a kapcsolata a gyermekeivel – A sport valahol játék is. Ha ebbe a játékba a gyermekeit is bevonja, akkor hihetetlenül szoros kötelék fog kialakulni köztük. Ha nem, az sem baj. Pasija akkor is szívesebben fog játszani bármi mást a csemetékkel.
  4. ”Jobban vág az agya” – Mindenki tudja, hogy ez a sport agymunka is. Hirtelen reakciók, pillanatok alatt meghozott döntések sorozata. Felpezsdíti a tévé előtt addig letapadt agysejteket.
  5. Nem fog függni rossz dolgoktól – Nem is lesz rá pénze. ? Ha igazán érdekelni fogja a motorozás, az edzésen átkozni fogja az átmulatott éjszakát.
  6. Jobban fogja értékelni a természetet – Kevés ember veszi manapság észre a természet szépségeit, de aki észreveszi, jobban fog vigyázni rá.
  7. Javulni fog a problémamegoldó képessége – Ez egy áldás. Nincs is miről beszélnünk.
  8. Fiatalosabb lesz – Minden területen fickósabb lesz, tele energiával… készüljön! ? ?
  9. Nem lesz olyan stresszes – Fáradt lesz és boldog. A motorosok sokkal nyugodtabbak, ezzel mindenki tisztában van. Ha nincs, üljön fel egy motorra! ?
  10. Nem olyan veszélyes, mint gondolnád! –  Egy-két lila folt? Ugyan már katona dolog, harci sérülés. Ugye milyen sármos lesz tőle a kandúr? ?

Köszönöm a fotókat Ifj. Czuni Lászlónak.